Ophængning af fuglekasser

Ophængning af fuglekasser i æbletræ
Tiden er absolut inde til at forkæle fuglene i haven. Fuglene viser tydelige tegn på, at de er lystne og hypper ivrige for at bidrage til fremtidens fugle liv i haven.

De sidste dage er gået med at banke nye fugle boliger op, i haven. Fugle har forskellige ønsker til både bolig typen og placeringen, i forhold til deres yngle villighed og generelle lyst til at slå sig ned i haven. Det ønsker jeg at bakke op om, og har derfor hængt forskellige typer fuglekasser op, rundt i havens træer.

Nu er der opført nye hjem til både gråspurve og mejser. Og der er ikke sparet på hverken farver og udsmykning af boligerne, som også er placeret i forskellige højder på diverse matrikler. Mejsekasser hænger generelt lidt lavere end fuglekasser til gråspurve.
Ja, der er lidt for en hver smag.

Kærligheden blomstre i de små hjem
Jeg må nok sige fuglene gi'r den gas - og der meldes allerede totalt udsolgt af de nye boliger. Trenden går mod etage byggeri, og der er allerede oprettet venteliste til de kommende fuglekasser, som jeg er igang med at bygge. Jeg forventer de kommende boliger er indflytningsklare,
i løbet af næste uge.

Etagebyggeri hitter

Der er stor aktivitet i produktionsværkstedet

Kommentarer

Populære opslag